Ana içeriğe atla

YILDIZ DÖVME MODELLERİ ve ANLAMI

 

YILDIZ DÖVMESİ

Yıldız  
dövme modelleri, dövme kataloğu. Kalıcı ve geçici dövme modelleri katalog. Tattoo modelleri ücretsiz indir.

Yıldız Dövme Anlamı


Yıldız Dövmeleri son neslin dövmesidir. 2000'li yılların başından bu yana yıldız dövmesinin popülaritesi hızla arttı. Erkekler alıyor, kadınlar alıyor, kızlar alıyor, erkekler alıyor ve hatta ünlüler bile alıyor.

Rhianna Yıldız Dövmesi
Sırtında Muhteşem Yıldız Desenli Rhianna



Yıldız dövmelerinin popülaritesindeki patlamadan kısmen sorumlu olan Rhianna gibi ünlüler, aynı zamanda tasarım kolaylığı ve herkese yakışması gerçeğinin de büyük katkıları oldu.

Yıldız dövmeleri kelimenin tam anlamıyla herhangi bir tasarıma dahil edilebilir. Bazıları yıldızları astrolojideki yıldız işaretleri ve doğum günleri gibi anlamlı sembollerin etrafında, ayrıca çocuk isimleri, düğün tarihleri ​​ve hayattaki diğer önemli günler ve anların etrafında kullanır. Tasarım açısından yıldızlar genellikle karmaşık bir desende kendi başlarına kullanılır. Yıldızların boyutu ne kadar maceracı olduğunuza bağlı olarak değişir. Üstteki resimde kadının büyük yıldızlarla oldukça soyut bir deseni tercih ettiğini ve efekt için bazı ekstraların eklendiğini görebilirsiniz, buna karşılık Rhianna'nın daha simetrik bir desende daha küçük yıldızları tercih ettiğini görebilirsiniz. Her ikisi de harika görünüyor, bu kişisel olarak neyin peşinde olduğunuza bağlı.


Erkek Yıldız Dövmesi 

Yıldız dövmelerinin sadece kadınlara yönelik olduğunu düşünmeniz affedilebilir ancak durum hiç de öyle değil. Yıldız dövmeleri erkekler arasında da popülerdir ancak genellikle daha büyük bir resmin parçasıdırlar.

Anlamı olan dövmeler nadiren bunun kadar açıklayıcı olur, yıldız dövmesinin anlamı basittir. Yıldızlar hedeflerin ve arzuların simgesidir. Örneğin “Yıldızlara Ulaşın” ifadesi. Yıldız dövmesine sahip olmak, hayattaki hedeflerinizin çok iyi farkında olduğunuz ve onlara ulaşmak için elinizden gelen her şeyi yapacağınız anlamına gelir. Kader ve alın yazısı üzerine kurulu astrolojide de en çok kullanılan semboldür. Yıldız dövmeleri hırsınızı ifade etmek için vardır ve yıldız dövmenize her baktığınızda size hayallerinizin peşinden gitmenizi hatırlatmalıdır.

 
Anlamlı daha fazla dövme için web sitemizin geri kalanına göz atın…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KUŞ DÖVME MODELLERİ

Kuş Dövmesi Bayan dövme modelleri, dövme kataloğu. Kalıcı ve geçici dövme modelleri katalog. Tattoo modelleri ücretsiz indir.

Kuş Dövme Modelleri ve Anlamı

  Kuş Dövmesi Anlamı   Kuş Dövme Modelleri Bayan tattoo dövme kataloğu. Kalıcı ve geçici dövme modelleri katalog. Tattoo modelleri ücretsiz indir. Dövme, bireyselliğinizi ve kişiliğinizi dış dünyaya yansıtmanın harika bir yoludur. Bir dövme başkalarına doğanız ve hayata yaklaşımınız hakkında çok şey anlatır. Bu nedenle kendiniz için doğru dövme tasarımını seçerken çok fazla düşünmeniz önemlidir. Kişiliğinizi bir çapa veya kalp gibi ifade etmenizi mümkün kılan hayvanlara , kuşlara, yılanlara veya diğer bazı işaretlere dayalı dövme tasarımlarını seçebilirsiniz. Dövme dünyasında büyük anlam taşıyan dövme tasarımlarından biri de kuş dövmesidir. Kuş dövmesine anlam kazandırılmasının nedeni ise, dünya üzerindeki tüm kültürlerde kuşların, zamanın başlangıcından bu yana hep insan ruhunu ve ruhunu simgelemek için kullanılmış olmasıdır. Aslında kuşlar birçok din ve kültürde de ilahi güçle ilişkilendirilmiştir. Kuşların havada seyahat etmeleri nedeniyle doğrudan tanrılarla iletişim kurdukları

MİNİMAL DÖVME MODELLERİ

  Minimal  Dövme modelleri modelleri, dövme kataloğu. Kalıcı ve geçici dövme modelleri katalog. Tattoo modelleri ücretsiz indir.