Ana içeriğe atla

KANATLI KALP DÖVME MODELLERİ VE ANLAMI

 

MELEK KANADI DÖVME
KANATLI KALP

Kanatlı Kalp Dövme Anlamı


Kanatlı kalp dövmesi birçok şeyin sembolüdür. Tasarımcıya gerçekten yaratıcı olma şansı verdiği için erkekler ve kadınlar arasında çok popüler bir dövmedir. Hangi kalp stilinin, hangi kanat stilinin ve dövmedeki diğer küçük detayların seçilmesi eğlencenin bir parçasıdır. Sonuçta kanatlı kalp dövmesi zevkli, sanatsal ve anlamlı olmayı amaçlamaktadır.

kalp dövmesi
KANATLI KALP




Bu dövme tasarımları tek başına daha yaygın olmasına rağmen, kanatlı bir kalp dövmesi kişiliğiniz hakkında çok şey söyleyebilir. Yukarıdaki dövme, genellikle sevinçle ilişkilendirilen bir dövmenin karanlık bir yönünü gösteriyor. Bu tür karanlık bir bükülme, kadınsı dövmelere göre erkeksi dövmelerde daha sık görülür. Kalp ve kanatlar daha kadınsı nesneler olmasına rağmen, bu dövme hala erkekler arasında oldukça popülerdir ve doğru uygulandığında hem erkeklerde hem de kadınlarda harika göründüğüne şüphe yoktur.

Bir Erkek Tarafından yaptırılan Kanatlı Kalp Dövmesi 

Kanat dövmeli kalplerin ardındaki asıl anlam özgür ruhtur. Bazıları için dövme yaptırmak kendi özgür ruhlarının bir ifadesidir ancak bu özel tasarım bunu biraz daha ileri götürüyor. Bu dövmenin merkezi kalbi gösterir, bu “canlı hissetmenin” ve “her günü dolu dolu yaşamanın” simgesidir. Kanatlar, kişinin tam da bunu yapma özgürlüğünün bir sembolüdür; kişinin yaşama biçimindeki genel mutluluğunu temsil eden bir ifadedir.

Bunu akılda tutarak, kanat dövmeli kalbe neşe ve iyimserliğin ifadesi olarak da bakabilirsiniz. Hayatını bu şekilde yaşıyor olman herkesin istese bile yapamayacağı bir şey. Kanatlı kalp dövmesi bence anlamadan edemeyeceğiniz anlamlara sahip dövmelerden biri. Bu dövmeyi vücudunuza ekleyerek çoğu insanın sahip olmadığı ve böylesine bireysel bir karaktere dönüştüğünüz için kendinizi çok şanslı hissetmeniz gereken bir ruhu keşfediyorsunuz.


Daha fazla dövme anlamı için web sitemizin geri kalanına göz atın…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KUŞ DÖVME MODELLERİ

Kuş Dövmesi Bayan dövme modelleri, dövme kataloğu. Kalıcı ve geçici dövme modelleri katalog. Tattoo modelleri ücretsiz indir.

Kuş Dövme Modelleri ve Anlamı

  Kuş Dövmesi Anlamı   Kuş Dövme Modelleri Bayan tattoo dövme kataloğu. Kalıcı ve geçici dövme modelleri katalog. Tattoo modelleri ücretsiz indir. Dövme, bireyselliğinizi ve kişiliğinizi dış dünyaya yansıtmanın harika bir yoludur. Bir dövme başkalarına doğanız ve hayata yaklaşımınız hakkında çok şey anlatır. Bu nedenle kendiniz için doğru dövme tasarımını seçerken çok fazla düşünmeniz önemlidir. Kişiliğinizi bir çapa veya kalp gibi ifade etmenizi mümkün kılan hayvanlara , kuşlara, yılanlara veya diğer bazı işaretlere dayalı dövme tasarımlarını seçebilirsiniz. Dövme dünyasında büyük anlam taşıyan dövme tasarımlarından biri de kuş dövmesidir. Kuş dövmesine anlam kazandırılmasının nedeni ise, dünya üzerindeki tüm kültürlerde kuşların, zamanın başlangıcından bu yana hep insan ruhunu ve ruhunu simgelemek için kullanılmış olmasıdır. Aslında kuşlar birçok din ve kültürde de ilahi güçle ilişkilendirilmiştir. Kuşların havada seyahat etmeleri nedeniyle doğrudan tanrılarla iletişim kurdukları

MİNİMAL DÖVME MODELLERİ

  Minimal  Dövme modelleri modelleri, dövme kataloğu. Kalıcı ve geçici dövme modelleri katalog. Tattoo modelleri ücretsiz indir.